Outer Beauty

Aanbod

Five Elements Gelaatsverzorging
Elemental Herbology

Elemental Herbology betrekt de hoogste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en combineren ze met de nieuwste technologieën volgens de vijf-elemententheorie om u de ultieme huidvoeding te bieden.
De producten zijn 100% vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, SLS, parabenen en minerale oliën om ervoor te zorgen dat uw huid van binnenuit wordt verzorgd. Er is ook een assortiment veganistische producten en voor tijdens de zwangerschap. De producten worden niet op dieren getest. Geïnspireerd door de traditionele Chinese geneeskunde hebben de producten betrekking op elk van de 5 elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water.  Een evenwicht van alle elementen is nodig afhankelijk van je huidtype, omgevingsfactoren, levensstijl en de seizoenen. Een overtuiging dat alles in het leven in harmonie moet werken om een perfect evenwicht te bereiken. Je krijgt een persoonlijke consultatiekaart mee met een analyse van je gelaat en productaanbeveling + welk element je bent. Onze huid is ons grootste orgaan en weerspiegelt elke onevenwichtigheid zowel door interne als externe factoren. Zowel vanbinnenuit als vanbuitenuit werken is essentieel voor een gelukkig en gezond leven.

BALANCE
Deze harmoniserende gelaatsverzorging gaat de huid voeden, beschermen en het evenwicht herstellen, brengt vettige zones in evenwicht en vult vochtniveaus aan, terwijl de huid ook wordt beschermd tegen omgevingsfactoren.

Bevat natuurlijke ingrediënten zoals Kakadu Plum, Sepitonic(tm)M3, Parelextracten en Hysilk .

Behoort tot het Hout element.

Voor een normaal tot gemengde huid.

OIL CONTROL
Deze intensieve detox gelaatsverzorging bevat antibacteriële, plantaardige producten waaronder Tea-Tree Bisabolol en Aloë Vera om de olie-gevoelige en verstopte huid te zuiveren en te verzachten voor een heldere teint.

Deze lichtere formules zijn geweldig om te gebruiken tijdens de zomermaanden, wanneer de huid meer vatbaar is voor opstoten.

Behoort tot het Vuur element.

Voor een ontstoken ( acne) , onzuivere, vette huid

RADIANCE & VITALITY
Deze huidverhelderende gelaatsverzorging is ontworpen om de doffe huid te revitaliseren en de natuurlijke uitstraling te vergroten.

Natuurlijke werkstoffen zoals Kombuchka, Green Tea en natuurlijk AHA’s werken samen om een betere en gezondere teint te onthullen.

Gecombineerd met fruitzuren die samenwerken om de huidtint en textuur effectief te verbeteren.

Behoort tot het element Aarde om alles weer in evenwicht te brengen.

Voor een doffe, vale huid.

AGE SUPPORT
Deze transformerende gelaatsverzorging behandelt de belangrijkste oorzaken van veroudering.

Speciaal ontwikkeld om de ultieme verdediging voor uw huid te bieden naarmate deze ouder wordt.

Helderheid en uitstraling worden verbeterd, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd, opgevuld en gehydrateerd.

Bevat natuurlijke voedende ingrediënten zoals LANABLUES, LIFTONIN en hemalite die gericht zijn op de fysiologische tekenen van veroudering en de ultieme ondersteuning bieden voor de rijpere huid.

Behoort tot het Metaal element.

Geschikt voor de rijpere huid met fijne lijntjes.

MOISTURE REPLENISH
Deze harmoniserende gelaatsverzorging gaat de huid voeden, beschermen en het evenwicht herstellen, brengt vettige zones in evenwicht en vult vochtniveaus aan, terwijl de huid ook wordt beschermd tegen omgevingsfactoren.

Bevat natuurlijke ingrediënten zoals Kakadu Plum, Sepitonic(tm)M3, Parelextracten en Hysilk .

Five Elements Aroma Lichaamsmassages

Deze massagebehandeling is gebasseerd op zowel Oosterse als Westerse massagetechnieken met een specifieke olie gebasseerd op jouw noden.

– Wood Rejuvenation:
Verjongt en stimuleert lichaam en geest, vermoeide spieren
Behoort tot het Hout element.

– Fire Zest:
Bevordert de vitaliteit, energie en helderheid.
Behoort tot het Vuur element.

– Earth Harmony:
Herstelt het evenwicht en kalmeert de geest.
Behoort tot het Aarde element

– Metal Detox:
Zuivert en vermindert vochtophoping en helpt de bloedsomloop te vergroten.
Behoort tot het Metaal element.

– Water Soothe :
Werkt diep ontspannend en kalmerend.
Behoort tot het Water element

SUGAR WAX ontharingen

Dit kan zowel voor vrouwen (gelaat, bikini, lichaam) als voor mannen.

Er wordt gewaxt met een suikerpasta, ook wel suikerhars genoemd. Dit is een natuurlijke vorm van ontharen en het is vaak voordeliger voor de gevoelige huid.