Inner Peace

Aanbod

SHIATSU

Wat is shiatsu

Shiatsu is een Japanse manuele therapie en betekent vingerdruk wat meteen de belangrijkste techniek is in deze therapie. Het vormt een moderne benadering van de oudste en eenvoudigste vorm van geneeskunde: Genezen door gebruik van je handen.Er worden verschillende druk en stretchtechnieken gebruikt op het lichaam en de meridianen om zodoende de lichaamsenergie ‘ Ki’ in beweging en balans te brengen. Meridianen zijn energiekanalen in ons lichaam waardoor onze lichaamsenergie stroomt. Deze meridianen zijn telkens verbonden zijn met organen.

 

Waarom shiatsu?

Om jezelf eens lekker te laten verwennen, je lichaam terug op te laden, je fysiek, mentaal en emotioneel terug in balans te voelen. Shiatsu biedt een ondersteuning bij tal van ongemakken zodat algemeen welzijn verbetert, je energiepeil verhoogt en je vooropgestelde levensdoelen bereikt.
Leuk om te combineren voor de yogi’s onder ons .

 

Shiatsubehandeling

– Je ligt op een futon ( dikke katoenen mat) met daarbovenop een BodycushionTM
– Draag losse kledij
– Ook voor zwangere vrouwen

HOLISTIC PULSING & FEELINGS

Wat is Holistic Pulsing

Het is een holistische benadering, wat betekent dat lichaam en geest als één geheel worden gezien.Pulsing betekent ‘ pulseren’ , er wordt gebruik gemaakt van een helende zachte wiegmethode.Door het lichaam te schudden , te wiegen en lichtjes te strekken zorgt dit ervoor dat er voortdurend een pulserende golf door het lichaam loopt.Hierdoor komt het lichaam al snel tot rust en ontstaat er ruimte om te gaan luisteren wat het lichaam te vertellen heeft. 

Waarom Holistic Pulsing

Alsof je jezelf op een nieuwe manier leert kennen,
Heeft een positieve invloed op:
– Diepe fysieke ontspanning
– Emotionele verwerking van de dingen des levens,
– Acute en chronische emotionele ongemakken
– Positieve Mindset
Het pulsen of zachtjes wiegen kan leiden tot een diepe meditatieve staat en kalmeert het zenuwstelsel.

Holistic pulsing brengt een helend proces op gang, dat we kunnen beschrijven a.d.h.v. fasen:
Bewustwording, Acceptatie, Uit eigen kracht putten.

Feelings Young Living Essentiële Oliën

Een collectie van 6 blends ( mengelingen) van essentiële oliën geformuleerd door Gary Young om emotionele stabiliteit en zelfontplooiing te stimuleren.
Deze oliën worden op een zachte wijze ingemasseerd op je buik.

– Valor: Geeft je de moed om je open te stellen
– Harmony: Opent de belangrijkste energiecentra op het lichaam zodat de negatieve energie die vrijkomt het lichaam gemakkelijk kan verlaten.
– Forgiveness: maakt je bereid om negatieve herinneringen los te laten en vooruit te gaan.
– Release: Vergemakkelijkt het loslaten van kwaadheid en frustratie en brengt harmonie en evenwicht tussen lichaam en geest.
– Present Time: Laat je toe om met een open geest een toekomst van nieuwe mogelijkheden te zien.
– Inner Child: Stimuleert een reactie van het geheugen, helpt om opnieuw verbinding te maken met je ware, authentieke zelf en geeft je een gevoel van meerwaarde.
– Valor: als laatste stap, om gevoelens van eenheid en balans in te sluiten

Behandeling
– Je ligt op een massagetafel, buik wordt ontbloot , de essentiële oliën worden op een zachte manier in de buik gemasseerd

YOGA

Wat is Yoga

Yoga is een eeuwenoude Oosterse leer om het lichaam, de geest en het gevoel te beheersen, contact te maken met jezelf en daarmee in een hoger bewustzijn te geraken door middel van jouw ademhaling en bewegingen.

Yoga betekent in het Sanskriet ‘ Juk’
Verenigen, beheersen,herboren, verbinden, één maken.

Het verenigen van je lichaam, je geest en je ziel.

Het is niet alleen maar bewust bewegen en je ademhaling beheersen, het is ook een levensfilosofie die in beroemde Indiase geschriften is verwoord zoals de o.a. De Yoga Sutra’s van Patanjali.
 

Waarom Yoga

– Om bij jezelf en tot rust te komen
– Om je in een gezond en soepel lichaam te voelen
– Meer in balans te voelen op fysiek, mentaal, emotioneel vlak
– Spanningen in je hoofd of lichaam lost te laten
– Om verandering, jezelf en anderen te accepteren
– In je eigen kracht te staan
– Je spiritualiteit te verhogen
– Om je meer energie, structuur te geven in je dagdagelijkse leven
– Jezelf, anderen, je omgeving positief beïnvloeden

The restraint of the modifications of the mind-stuff is Yoga
“If you can control the rising of the mind into ripples , you will experience Yoga”

 

Vinyasa Yoga

Word jezelf bewust van je ademhaling en je lichaam. Beweeg hieruit voort met een leuke yogaflow! Vinyasa Yoga bestaat uit een vrije bewegelijke yogales, het in elkaar vloeien van verschillende yoga asana’s en is telkens anders.Er komen zonnegroeten, balansposes, hartopeners, heupopeners, vooroverbuigingen, staan, zittende en liggende yogahoudingen aanbod. 

Het is geen vaste serie zoals Ashtanga Yoga.

Voor Wie?

Wanneer je jezelf eens helemaal wil uitdagen, go with the flow, je lichaam intens wil uitdagen, wil bewegen op een veilig manier.  

Voor iedereen toegankelijk!
Toch blessures laat het me voor de les even weten en geef ik meer info welke poses voorzichtig te zijn of alternatieven .


YinYoga & Energie

Yin Yoga is een langzame yogastijl waar de houdingen voor een langere periode worden aangehouden om zo het bindweefsel rond gewrichten, organen, spieren verder uit te rekken en te ontspannen. Energie= onze levensenergie ( Prana) dat door ons lichaam stroomt via  energiekanalen (meridianen) die nodig is om op mentaal, emotioneel en fysiek niveau te kunnen functioneren. Elke asana zorgt ervoor de balans in de meridianen te herstellen door de levensenergie te stimuleren en blokkades te verwijderen. Balans in de meridianen zorgt voor fysiek welbevinden, emotionele kalmte en mentale helderheid.

Voor Wie?

Wanneer je eens helemaal wil ontspannen in een rustige sfeer, niet teveel wil/ kan bewegen, wil leren loslaten en een diepere ontspanning leert voelen in je lichaam en geest.

Wanneer een actieve les te zwaar is door evt blessures,…..

1 op 1 yogasessie

Heb je nood aan een yogasessie alleen?
We bespreken wat jou noden zijn en gaan te samen aan de slag 🙂

KLANKSCHALEN

Wat is een klankschaal? 

Een klankschaal is een muziekinstrument in de vorm van een metalen, ronde schaal waar je met een klopper op slaat om een geluid te produceren. Ze worden al eeuwen gebruikt in onder andere Tibet, Nepal, China en Nepal als hulpmiddel voor genezing en heling.

De Tibetaanse klankschalen die in deze sessie gebruikt worden, komen specifiek uit de boeddhistische gebieden in de Himalaya.

Er wordt gezegd dat Tibetaanse klankschalen ‘ het geluid van het niets’ of OHM produceren. Door boeddhisten wordt dit geluid beschouwd als het oorspronkelijke geluid van de schepping

Ze bestaan uit zeven metalen: goud, zilver, koper, kwik, lood, ijzer en tin.  Deze zeven metalen zouden staan voor de zeven zichtbare hemellichamen uit ons zonnestelsel.

Wat doet een klankschaal?

Wanneer je klankschalen aanslaat, maken ze geluid in de vorm van klanken en produceren ze trillingen. 

Ons lichaam wordt in het Oosterse aanzien als een verzameling van energie waarbij ons lichaam, onze geest en onze gedachten verschillende trillingsfrequenties hebben. Met het geluid en de trillingen van de klankschalen zou je de kracht van die frequenties op een natuurlijke manier in beweging kunnen brengen.

Daarnaast produceert een klankschaal ook een verscheidenheid aan harmonische boventonen. Deze tonen brengen alfa-golven in de hersenen op gang waardoor je hersenen en je zenuwstelsel onmiddellijk ontspannen en rustig worden. Je normale wakende hersenstaat produceert namelijk bèta-golven. Met alfa-golven wordt het denken vertraagd. Als je dus lang genoeg op het geluid focust, kun je gemakkelijk in een meditatieve staat binnengaan.

Klankschalenmassage

Een klankschalenmassage is een bijzonder zachte ervaring waarbij de cellen van je lichaam gemasseerd worden door de trillingen van de klankschalen. Dit helpt niet enkel om fysiek te ontspannen maar het helpt jou ook op weg naar een innerlijke reis. Zo kunnen eventuele blokkades, die je onrustig maken of fysieke klachten geven, loskomen. Er wordt gewerkt met 3 verschillende soorten klankschalen en gebruik gemaakt van slag en draaitechnieken die fysiek, mentaal en emotioneel helend kunnen werken. De trillingen van de klankschalen kunnen diep doorwerken in het lichaam en zorgen voor rust en ontspanning. De klanken kunnen blokkades opheffen en zorgen voor meer balans en harmonie in het lichaam. Ze helpen loslaten wat je op dat moment bezig houdt en die onrustige gedachtestroom te doorbreken.

– Een klankschalenmassage start met een kort gesprek en uitleg.

-Het duurt ongeveer 75 minuten. 

-Het wordt op een behandelingstafel gegeven met kleren aan in een rustige ontspannen omgeving.

-Er worden klankschalen rond en op het lichaam gezet.

-Bij iedereen van toepassing. Ben je zwanger of heb je een pacemaker? Geef een seintje!

 

INFORMATIEF GESPREK YOUNG LIVING ESSENTIELE OLIEN

Gesprek rond gebruik van Young Living Essentiële Oliën

Wil jij jezelf graag ondersteuning geven op een natuurlijke manier met aromatherapie? In een vrijblijvend informatiegesprek geef ik jou meer uitleg over hoe de oliën werken. We zoeken samen uit welke oliën voor jou van pas komen. Ik werk uitsluitend met oliën van de hoogste kwaliteit van het merk Young Living. Deze kan je na afloop van het gespreek meteen via mij bestellen.

Wat is aromatherapie en aromazorg?

Aroma= geur
Therapie= behandeling

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid (op fysiek , mentaal, emotioneel, spiritueel vlak), gebruikmakend van essentiële oliën. Ze worden door het lichaam opgenomen op verschillende manieren (via de reuk, de huid, inname door de mond, …) en verlaten het lichaam vervolgens weer door de huid, de urine of de ontlasting. Het voordeel van werken met essentiële oliën is dat het, bij correct gebruik, zelden neveneffecten tot gevolg heeft (in tegenstelling tot reguliere medicatie).

Aromazorg verwijst naar het zorgende karakter van de essentiële oliën. Ze ondersteunen namelijk niet enkel de gezondheid, maar ze helpen ook om jou energieker, beter in je vel en meer in evenwicht te voelen. Hierbij wordt  ingespeeld op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en op alle plaatsen ( thuis, werk, school,….).

De levenskracht, die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware op jou overgedragen en zal bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in jouw lichaam. Iedere olie heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die jou daarbij helpen.

Waarom Young Living?

Bij aromatherapie is het uiterst belangrijk om met zeer kwalitatieve oliën te werken! 

Young Living helpt om echt welzijn te ervaren en blijvende overvloed te creëren door de transformerende kracht van essentiële oliën.

Werken met Young Living oliën staat voor: 

 • Kwaliteit (Seed to SealTM)
 • Duurzaamheid
 • Respect voor jezelf, voor de anderen en voor de natuur
 • Kunnen zorgen voor, met natuurlijke middelen
 • Chemievrij leven
 • Een nieuwe levensstijl
 • Financiële vrijheid
 • Een goed doel steunen op een goede manier

Informatiegesprek

Informatiegesprek waarin bepaald wordt welke oliën bij jou passen en welke verdere behandeling je nodig hebt. Boek een 1 op 1 gesprek of sluit aan bij een infomoment dat regelmatig georganiseerd wordt door Belle Prana.

Zelf ambassadeur van Young Living worden?

Wil jij zelf een account hebben of ambassadeur worden van Young Living?

Geef gerust een seintje en ik help jou met veel plezier verder!

Met een eigen account kan je genieten van tal van voordelen zoals:

 • 24% op de detailhandelsprijs van de Young Living Producten?
 • Distributeur worden in het Essential Rewards Programma?
 • En nog veel meer…..

 

BODYREMEMBERS TRAUMA THERAPY BRTT® & TRAUMA RELEASE BREATWORK TRB®

Body Remembers Traumatherapie (BRTT®) en Trauma Release Breathwork (TRB®)

Zin in een bewust, natuurlijke, diepe transformerende reis om contact te maken met je ziel.

– Een bewust natuurlijk proces te starten waarbij je openstaat voor verandering in je leven om te groeien en te transformeren.

– Je ware kracht te voelen en ten volle je levenspad te volgen.

– Een verdieping zowel body , mind and soul.

– In contact te komen met je vorige spirits.

Het is een combinatie van 2 methodes ( BRTT® en TRB®)

BRTT®: is een lichaamsgericht proces waar je opgehoopte energie (stress) in het lichaam loslaat door
middel van trillingen waar we gebruik maken van verschillende technieken om de PSOAS spier, ook
wel bekend als de spier van de ziel te activeren dat je naar de kern van je ziel brengt.

Voel een nieuwe staat van WEL-ZIJN.
– Heling van trauma / Traumavrij.
– Verminderen symptomen energie en uithoudingsvermogen, burn out, depressie/ Beter energiepijl en uithoudingsvermogen
– Lichamelijke klachten/ Ontspannen lichaam.
– Ongezonde, drukke levenstijl/ Gezondere levenstijl , gebalanceerder leven.

TRB®: Diepgaande bevrijding door middel van onze ademhaling onstaat er ruimte in het lichaam voor
diepgaande heling en het loslaten van opgeslagen spanning.

Voel een nieuwe staat van WEL-ZIJN.

Voorbereidingen:
Levensloopdocument invullen(dit om een beter zicht te krijgen over
wie je bent en hoe we onze reis kunnen verdiepen)
De dag zelf:
– Geen cafeine / oppeppende drank
– Lichte maaltijd min 2u ervoor
– Ervoor douche : bad nemen
– Losse lichte kledij

De sessie duurt max 4u

Een sessie verloopt als volgt :
– Babbeltje
– Uitleg wat houdt BRTT® en TRB® in + bespreking levensloop en uitlef sessie
– Start BRTT
– Pauze
– Start TRB
– Klimatiseren
– Einde

Zijn er nog vragen ? Fysieke/ Psychische klachten wat ik moeten? Tell me