Wie ben ik 

Heeey,

Ik ben Tiffany Van Paemele.

Een jonge , spontane, leergierige dame . Oprichter van Belle Prana waar ikzelf schoonheidsspecialiste, yogateacher en shiatsubeoefenaar ben.

Door mijn interesse om meer te weten over schoonheid en het lichaam. Ben ik afgestuurd als schoonheidsspecialiste om mijn passie verder te zetten.
Hierna werd het meer en meer een zoektocht naar het bewust worden van mezelf ,  je lichaam , je geest en je ziel in verbinding te brengen door Yoga.

Stilaan werd yoga ook een levensvisie, een dagdagelijkse routine, met vallen en opstaan, zoals yin en yang en het leven. Hierin blijven verder groeien en evolueren, passie aan het creëren, opleidingen gevolgd zodat ik zelf ook als Yogateacher de kans kreeg om les te geven. Al snel kwam ik erachter wat de energiekanalen in ons lichaam allemaal teweeg brengen via Shiatsu. Na tal van behandelingen zelf te krijgen, het resultaat hiervan te voelen, de interesse dat ik meteen had van de energiekanalen in je lichaam heb ik mezelf verdiept in de 3jarige Shiatsu Opleiding zodat ik zelf hierin ook mensen kan behandelen en verder helpen in hun levensweg. De combinatie Yoga en Shiatsu is een pure lux voor lichaam en geest.  Doorheen mijn opleiding in aanraking gekomen met de Essentiële Oliën van Young Living . De puurheid , ruik je al zo en het resultaat voel je onmiddellijk ,meteen ook een aromazorgopleiding gevolgd om het plaatje helemaal af te maken. Dit alles ondersteunt me op de juiste manier dagdagelijks in mijn leven en maakt me wie ik ‘ Nu’ ben.

Vandaar heb ik Belle Prana opgericht om mijn passie verder te delen.

Mensen helpen, verzorgen, raad geven, doen bewegen, behandelen, contact maken , luisterend oor zijn hecht ik zoveel belang aan waar ikzelf ook zoveel moed, motivatie en rust mee creëer. Het oneindig blijven leren zal altijd in me zitten. ‘Always On The Road’ Mijn vrije tijd breng ik door met mijn hondje, de natuur, sport, familie en vrienden, muziek en spiritualiteit. Daarbuiten staat gezonde, biologische voeding centraal in mijn levensstijl. Rekken en strekken , mijn lichaam voelen en in beweging brengen ,blijven groeien en evolueren als persoon is wel een rode draad in mijn leven 🙂

 OPLEIDINGEN

2004-2008 Economie- Talen ( Annuntia Instituut )
2008-2010 Schoonheidszorgen TSO ( Denise  Gresiac )
2015 Vinyasa YogaTeachertraining ( Antwerp Yoga )
2018- heden Relaxerende Shiatsubeoefenaar ( Lifeforce Shiatsu )
2018  Microdermabrasie ( Crystal Clear )
2020 Holistic Pulsing ( Nadia Andries )
2020 Verdiepingsmodule Yin Yoga & Energie  ( Club Kalm )

2021  Aromazorg ( Nadia Andries ) 

 2021 Holistische Massage ( Oost West Centrum ) 

2022  Body Remembers Trauma Therapy BRRT® Trauma Release Breathwork TRB® ( Innerjourney )

2023  Klankschalenbehandeling ( Boventoon )